Turboplay Jackpot

De Turboplay Jackpot gokautomaat van Fruits 4 Real is een vernieuwing op het alom bekende spel Turbo Play. Dat al een aantal jaren voor deze gokautomaat beschikbaar was in casino’s en online; een veel gespeeld spel onder ervaren gokkers.

Leuke vernieuwing aan de Turboplay Jackpot gokautomaat is, dat Fruits 4 Real je de mogelijkheid geeft zelf te bepalen met hoeveel rollen (maximaal vier rollen) en dus winlijnen je wilt spelen, afhankelijk van het aantal punten, dat je inlegt in het spel.

Tijdens het spelen kun je maximaal zestien punten inzetten per druk, waarbij je in dat geval de volledige 108 winlijnen beschikbaar speelt. Gedurende het spel kun je rollen toevoegen, maar ook besluiten met minder rollen te gaan spelen. Doordat iedere rol over een mystery joker beschikt, kun je in totaal vier jokers treffen met het maximale aantal winlijnen, de jokers zijn ieder goed zijn voor maar liefst tweehonderd punten.

Qua uiterlijk verschilt de Turboplay Jackpot gokkast weinig van andere spellen, ook dit spel is gebaseerd op de welbekende figuurtjes fruit. In het spel hebben na de jokers de bellen en de meloenen de hoogste waarde, zij zijn goed voor achtenveertig punten bij winst.
De Turboplay Jackpot laat je winkansen dus in feite aan jezelf; hoe meer punten je inzet, des te groter wordt het aantal winlijnen en dus neemt de kans op een hoge prijs toe. Toch kun je ook met een klein aantal punten als inzet leuke prijzen winnen op deze gokkast. Voor ieder wat wils dus!